вторник, 17 ноября 2015 г.

Карти розуму або ходіння по ресурсам

Про карти розуму чула, бачила, але сама з ними не працювала. Була в мене одна непогана ідея, яку хотіла представити у вигляді карти, але, це вічне "але". 
А тут така нагода попрацювати з ресурсом, навчитися та ще й завдання виконати. Благі наміри завели мене до Google Диску, на який я зберегла декілька програм для створення карт розуму. І почалося. 
Вивчення програм відбувалося на фоні листування з державними органами, крахом передплатної кампанії, черговою інвентаризацією майна бібліотеки та сімейними справами. Мабуть тому, я зайшла в глухий кут. Нічого не розумію, нічого не виходить, нічого не подобається.
Прийняла рішення використати запропоновану тьюторами курсу і працювати, хоч би що. Без проблем не обійшлося. Як в одному радянському фільмі: "Урій, де в нього кнопка?", намагалася знайти операцію збереження роботи. Так і не знайшла. Натиснувши, на якійсь невідомий "значок", думала: " Ми його втрачаєм!" 
Але нарешті можу поділитись з Вами картою РОЗУМУ за темою куриювання. 
Щодо плану власного розвитку. Планую навчитись працювати з програмою Prezi та іншими ресурсами для полегшення роботи з куриювання змісту.




https://mm.tt/610752965?t=EHZLyvbMlv

Комментариев нет:

Отправить комментарий