пятница, 11 декабря 2015 г.

Звіт про роботу куратора

 Як мережевний інформаційний аналітик, я початківець. Так, я працювала з інформацією, аналізувала її та створювала власні продукти, проводила семінари та консультації з користувачами бібліотеки, але все це відбувалось наживо. Тому, ще так мало маю послідовників. Вважаю, що мені ще треба вдосконалюватись, а вже потім запрошувати своїх відвідувачів на блог, де буду ділитись інформацією, яка цікава саме їм. Але, є і але. Маю колектив працівників бібліотеки з 20 осіб, які нажаль зовсім не цікавляться ні новими сервісами, ні новими ресурсами.Мабуть така ж ситуація і в моїх колег? Розумію, що потрібно щось з цим робити, мабуть наступного року всі будуть проходити курси кураторів)
Завдяки блогу зрозуміла, що робити дописи це не так вже й страшно. Навіть почала отримувати якесь задоволення. Маю надію. що не закину блог та робитиму дописи й надалі. 
  Статистика блогу така.
Маю особисті профілі в більшості соц. мереж. Але найбільше користуюсь Facebook. Адмініструю сторінку нашої бібліотеки у VK, де спілкується більшість наших користувачів молодого покоління та сторінку бібліотеки в Facebook.


Виклала перший ролік на сторінці YouTube та аналізую статистику.


Під час навчання на курсах вивчила та опанувала нові сервіси та ресурси, які допомагають в роботі куратора змісту. Більш детально про ці сервіси розповідала на сторінках блогу в попередніх дописах. 

1 комментарий:

  1. Вікторія, хочу вас підтримати і сказати, що так, зовсім небагато бібліотекарів цікавляться новими сервісами, ресурсами, новими технологіями. Дуже важко "розтормошити" інколи. Тому і обрала темою свого курування "Організація роботи бібліотеки щодо впровадження ІКТ у навчально-виховний процес",щоб донести інформацію, але, інколи, мені здається, що вона (інформація) доходить лише до тих, хто має інтерес і бажання. Але за цим майбутнє, ми повинні поєднувати традиційну роботу з новими технологіями. Але, на жаль,(не хочу нікого обідити) далеко не всі це розуміють. Одна моя колега, подруга з Шостки дуже зацікавилась курсами і хоче пройти навчання у наступному році. Це також результат, але таких мало.

    ОтветитьУдалить